1. video: Uz ugunskura gatavots "Cūku ribiņas ar dārzeņiem"
Ik pa laikam saņēmām jautājumus, kā pareizi lietot cepšanai paredzētās pannas, kā tās sagatavot pirms lietošanas un vēl vairākus citus jautājumus. Tieši tāpēc nolēmām, ka nepieciešams uzfilmēt video, kur mierīgā garā iziet cauri visam cepšanas procesam.
Sadarbībā ar “Muurikka Latvia” uzfilmējām video, lai pastāstītu par mazajiem sīkumiem, kas var uzlabot kopējo pieredzi, gatavojot ēdienu uz ugunskura vietas, kā cepamo virsmu izmantojot Muurikka WOK vai jebkuru citu pannu uz kājiņām, ko ērti ielikt ugunskura vietā.
Šajā video īsumā iziesim cauri sekojošiem jautājumiem
- Kā ātri iekurt ugunskuru;
- Kā sagatavot WOK pannu cepšanai;
- Kam noder vāks uz pannas;
- Pūšamās eļļas ieguvumi;
- Pannas kopšana;
- Bezvadu termometra iespējas;
- u.c. mazajiem sīkumiem, kas var būt mazāk vai vairāk noderīgi.
Ja Jums radās kādas pārdomas vai komentāri, atsauksmes – vai bija noderīgi – varbūt vēlaties uzzināt ko specifiskāk kādā no mūsu nākamajiem video, tad ierakstiet to tepat komentāros vai youtube.com video komentāru zonā.